Csomagolt szeletelt kenyér…

Üdvözlöm!

Önnek péksége van? Igen? Sokat költ a termékei csomagolására? Kérem szánjon egy kis időt e rövid ismertető elolvasására. Ha szimpatikus az ajánlatom,  keressen elérhetőségeim valamelyikén.


PP anyagra kedvező áron tudunk csomagoló anyagot gyártani Önnek, nyomatlan vagy akár 6 színnel nyomott kivitelben is. Rendelése leadásától számított 2 héten belül leszállítjuk a megrendel terméket a mostani kliséit feltudjuk használni, így nem jelent többlet költséget az ujj klisék elkészítése. Ha új grafikát szeretne elkészítjük, igényei szerint, ebben az esetben az első alkalommal. hosszabb határidővel kell számolni3-4 hét, ennek indoka a grafika, a klisék elkészítése ill. a grafikát jóvá kell hagynia az esetleges időközben felmerült változatásók végrehajtása stb.. Ebben az esetben a klisé többletköltségként jelentkezik de ez az Ön tulajdona ha úgy dönt kéri a klisét tőlünk biztosan megkapja, sőt az elkészült grafikát digitális formában átadjuk, hogy ez rendelkezésére álljon máshoz is felhasználhatja pl. céges logó stb…

Végezetül itt megtekintheti alapárainkat. Ezek tájékoztató jellegűek a rendelések nagyságától és a grafika függvényében változhatnak. Keressen bennünket elérhetőségünk valamelyikén, hogy árat adhassunk az Ön termékére.

Köszönöm figyelmét.