Nyomdai termékek, tasakok

Üdvözlöm!

Örülök, hogy rá talált Web oldalamra.. Engedje meg, hogy néhány szóban bemutassam vállalkozásomat. Nyomdai termékek kiadásával foglalkozom. Szinte minden nyomdai feladatot, termék előállítását megtudunk oldani, szórólapok, újságok, könyvek, prospektusok, csomagoló anyagok, dobozok, papírtasakok. Az Ön igénye szerint! Mintegy 30 céggel vagyok kapcsolatban, ofszet nyomdák, flexo nyomdák, fólia üzemek, papír csomagolók gyártásával foglalkozó cégek stb…

 Ugye?

Ha az Ön cégének csomagolóanyagra, prospektusra, nyomtatványra van szüksége több nyomdától, vállalkozástól gyűjt be árajánlatot! Felderíti ki tudja azon terméket ellő állítani mire önnek szüksége van, (mennyiség, alapanyag, minőség, stb…) és ha sikerült olyat találni aki ezen elvárásainak megfelel már csak telefonálgatni levelezni kell és már jöhetnek is az ár ajánlatok.

Önnek ez nagy teher?

Nincs rá ideje?

Volna fontosabb dolga is?

Vállalkozása, nem tud egy embert ezért fizetni?

Így minden az Ön nyakába szakad?

Segíthetünk???

Bízza ránk!

Mi ezt a gondot levesszük az Ön válláról! Meglévő ill. folyamatosan bővülő partnerkapcsolatunknak köszönhetően gyorsan hatékonyan be tudjuk gyűjteni Ön termékére az elérhető „legjobb” árat, minőséget, stb…

Gondoljuk végig!

Miért jó ez Önnek?

– mert a fentebb leírtak alól mentesül,

– csak egy céggel kell a kapcsolatot tartani,

Mi garantáltan a legjobb kapott árral megyünk Önhöz, jól felfogott érdekünk a legjobb ár, mert akkor tőlünk rendel. Valóban a többi cég is jó árat igyekszik adni, de azért az Õ számára legjobb áron igyekszik értékesíteni önnek, kihasználva azt, hogy Ön nem nyomdász nem biztos, hogy átlátja a szakmai részét, hátha nem kért több cégtől ajánlatot stb… Teljes ügyintézéssel állítjuk elő termékét, elmondja mit milyet szeretne.  Mi megtervezzük legyártjuk és házhoz szállítjuk.  Mintegy 25 éves nyomdász múlt ál mögöttünk ismerjük a szakma buktatóit, legjobb tudásunk szerint igyekszünk megóvni ezen buktatóktól.

Biztos ez a legjobb ár?

Meglevő kapcsolataink az egyik garancia a jó árakra olyan cégekkel tartjuk fent a kapcsolatot akik komolyan veszik a megrendelőt, a minőséget, a szállítási fegyelmet, és a legfontosabb olyan árat ad ami jó megrendelőinknek, mert ha nem így tesz nem rendelünk tőlé, mással gyártatjuk le a terméket és ö elesett a munkától, a munka lehetőségétől. Még egy fontos amiért jó az árunk, mi egy egy céghez több cég munkáját visszük ezért jobb az alku pozíciónk. Ha Ön oda megy a termékével lehet nekik csak egy kis tétel de mi viszünk sok ilyen kis ill. nagyobb tételt, és Ugye Ön is aki több pénzt hagy Önnél annak kedvezőbb feltételeket igyekszik biztosítani mint aki csak alkalmanként vásárolja termékét. A jó árra ez a legfőbb garanciánk. Fontos ez önnek nem kerül pénzében csak az elkészült termékért fizet. Tömören ennyit szerettem volna elmondani. Nézzen szét oldalunkon, ha bármi kérdése van keressen minket elérhetőségünk valamelyikén. Örömmel állunk rendelkezésére.

Köszönöm megtisztelő figyelmét.

Önnek miben segíthetünk?

Hornyák László